Het gevoel van

Op het net sinds 3-1-2005, 17:31 uur

Als kind kon ik bepaalde feesten niet afwachten. Sinterklaas of mijn verjaardag bijvoorbeeld. Dan zat ik echt uit te kijken naar het moment dat ik mijn cadeautjes uit mocht pakken. De spanning vantevoren of dat ene cadeau wat ik zoooo graag wou er wel bij zou zitten.
Zo’n gevoel heb ik nu ook. Donderdag word het aan huis geleverd. Zonder alle extra’s, maar ik ben zo benieuwd. Nog 3 nachtjes slapen.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

wouw, een echte mama fiets, nu ben je dan eindelijk echt mama 😉
Ik ben nooit echt mama geworden 😥 Maar de tandem maakt bij mij zeer veel goed! Dus Pjotr kan helemaal solo.Dat zal lekker licht fietsen straks, beetje harder werken bij de pilatus om dat op te heffen ❗

 

Van 4-1-2005, 21:22u
 2 
Erna:

Kom je hem nog even laten zien?

 

Van 4-1-2005, 23:48u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie