Nieuwjaarsrolletjes

Op het net sinds 1-1-2005, 18:23 uur

<%image(20050101-vrwk.jpg" alt="">Dit keer dus ook. De gekke opa hing de vuurwerksterretjes in de boom en stak ze nog aan ook. Dit was eerst wel spannend. Daarna nog kabouterspelletjes gedaan met opa en buiten even uitrazen.
Thuis konden ze door vermoeidheid niet meer samen spelen. Pas vlak voordat ze naar bed gingen lukte het om samen het duplohuis af te bouwen.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
hadieopa:

Ik moet wel even opmerken, dat je de kerststerretjes wel moet aansteken voor het effect. In een zakje ophangen in de boom zie ik niet zitten. Rolletjes met slagroom (dit jaar uit een spuitbus) eten doen wij ook. Dat blijft voor ons een groninger traditie.

 

Van 1-1-2005, 18:56u
 2 
hadieopapa:

Ik heb vanmorgen de kerstboom ook maar leeggehaald. Hennie ruimt het in de doosjes en dan weer achter het luik. Even improviseren op zolder maar dan heb je het ook weer gehad voor een jaar. In ieder geval weet ik nu wat voor het luik staat.

 

Van 2-1-2005, 14:01u

Sterretjes in de boom vind ik wel een beetje (lees: heel erg veel!) eng hoor…

 

Van 2-1-2005, 18:50u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie