Mond

Op het net sinds 29-12-2004, 20:57 uur

We hebben een middag in het teken van de mond gehad.
Pjotr kwam er vanmiddag achter, doordat hij in een kussen beet,dat er een tand los zit. Gelijk trots tegen Ocki : "Mijn tand zit los en als hij eruit is dan leg ik hem onder mijn kussen en dan komt de tandenfee. Die tovert dan de tand om in geld."

Ocki zijn tand kon na een val op de grond helaas ook bewegen. Met een hele dikke kapotte lip en een koel zakje heeft hij heel lang bij mij op schoot zitten uithuilen. Ik hoop maar dat de tand tijdelijk wat losser zit en hij weer vast in zijn mond komt te zitten.

Tosca haar tanden zijn welliswaar nog niet te zien. Toch heeft ze vandaag al een aantal keren doelbewust iets wat ze vast had naar haar mond gebracht.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie