Kerstdinee

Op het net sinds 22-12-2004, 20:16 uur

<%image(20041222-ko.jpg|142|200|)%>

Het hoogtepunt van kerst op school is de kerstdinee. Ocki vraagt al avonden achtereen of hij die avond in het donker gaat eten op school. Vandaag was het zover. Met de kleren aan die ze van sinterklaas hebben gekregen zitten ze in hun versierde klas aan tafel. Overal kaarsjes aan en een vuurwerk toetje als hoogtepunt. Het enigste waar ik bijzonder van baal is het feit dat ik tegen de juf van Ocki heb gezegd dat we geen vlees eten en dat het dan toch nog kan gebeuren dat hij dat wel gehad heeft. Ocki neem ik het niet kwalijk. Het vegetarische vervangproduct wordt tegenwoordig zo gemaakt dat het lijkt alsof je vlees op je bord hebt. Hij heeft ook gedacht dat het vegetarische boterhamworst met een augurkje was. Toen hij thuis begreep dat het niet zo was kwamen er tranen. 

Je kunt reageren of trackbacken.

4

 1 
hadieopapa:

Ik had het aan de kids niet laten merken maar alleen met de juf besproken. Je kan er op wachten dat dit een keer gebeurt.

 

Van 24-12-2004, 21:34u
 2 
marike:

ik vind het flzuw dat dat soort wensen niet serieus genomen worden, bij ons op school met de kerstmarkt ook niet. Ik had een hartige taart gemaakt en in de groente mix zat vleesboulion, dat had ik er bij gezegt, o zegt een van de moeders, kunnen we ook wel als vegetarisch verkopen. Ik dus de hele avond in de gaten gehouden of er niet iemand speciaal vroeg of die veget. was, anders had ik eerlijk nee gezegt.Ik ben van mening dat je dat soort wenden moet respecteren!

 

Van 25-12-2004, 11:31u
 3 
marike:

flzuw= flauw 😉

 

Van 25-12-2004, 11:31u
 4 
marike:

wenden=wensen (gisteren laat geworden) 😳

 

Van 25-12-2004, 11:32u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie