Wandeling

Op het net sinds 19-12-2004, 18:49 uur

Omdat de heren hier in huis de boel aan het afbreken waren. En omdat buiten het zonnetje scheen hebben we een wandeling van zeker een uur gemaakt.
Het ‘hondjes’bos is vlakbij. Iedereen flink ingepakt, wandelschoenen aan en op pad. De enigste schoenen waar ik lekker een eind op kan lopen zijn mijn sandalen. Nou is dat geen probleem, de hormonen zorgen nog steeds voor warme voeten.
Wat wel een probleem was, de enorme grote modderplassen waar je bijna niet omheen kon. Met Tosca in de buikdrager heb ik aardig wat af geglibberd. Het was heerlijk wandelen maar ik was blij dat ik veilig langs de modder ben gekomen.
Nu alleen nog vier paar schoenen poetsen.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie