Ingebroken

Op het net sinds 15-12-2004, 11:47 uur

Ik heb ingebroken in de schuur van ons eigen huis.
Een of andere lolbroek had er allemaal takjes ingestoken waardoor de schuurdeur van binnen wel open en dicht gedraaid kon worden, maar van buiten niet.
Met een kofferbak vol boodschappen stond ik dus vanochtend voor de schuurdeur en bedachtmij dat ik er niet in kon door die takjes. In mijn tas zat nog een nagelvijl en hiermee heb ik het slot takjesvrij kunnen krijgen. Als een echte inbreker was ik aan het werk, tenminste zo voelde het. Totdat ik de sleutel erin deed en ik nog de schuurdeur niet open kon draaien.
Wat bleek nou…. de deur was al open. Weg inbrekergevoel.Erik had die vanochtend natuurlijk niet op slot kunnen draaien toen hij de kids naar school bracht.  Gelukkig kan het slot nu wel weer van buitenaf open en dicht gedraaid worden.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

wil ik vanavond wel bij zo’n topcrimineel op visite komen????
Als ik mijn sleutel een keer kwijt ben, bel ik je.
Zou zo’n vijltje ook helpen bij vastzittende snotterbellen?? 😉
tot vanavond 😛

 

Van 15-12-2004, 13:49u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie