Kater

Op het net sinds 4-12-2004, 13:49 uur

Vannacht schrok ik om 05.00 uur wakker. Met mij schrok Tosca wakker en moest ik eerst voeden. Maar ik was ongerust want Erik lag niet naast me.
Na het voeden ben ik naar beneden gelopen. Daar lag mijn kerel, te slapen op de bank. Ik heb een plaid over hem neergelegd en ben weer naar bed gegaan.
Toen hij vannochtend nog niet naast me lag heb ik hem geroepen en gevraagd of hij vannacht heeft zitten wachten op Zwarte Piet.
Wat was het geval, hij heeft teveel gedronken gisteravond en voelde zich niet goed. Hij is op de bank gaan liggen omdat hij bang was om misschien op Tosca te gaan liggen (die soms bij ons in bed ligt). Ze hebben hem gisteravond thuis moeten brengen, de deur moeten opmaken en weer op slot draaien.
Vannochtend hadden we sinterklaasfeest bij TriMM. Maar Erik vergeet steeds vanalles, staat te dromen, hoort niets, is er duidelijk niet bij en heeft hoofdpijn. Na het feest heb ik hem afgezet in hartje Enschede want er moeten nog de laatste sintboodschappen door hem gedaan worden. Ik ben heel benieuwd waar de sint met een duidelijke kater mee thuis komt.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 

En? Heeft hij ervan geleerd?

 

Van 6-12-2004, 10:20u
 2 

[1]euh, ik denk het niet. Maar als de volgende keer pas weer over 10 jaar misgaat dan hoor je me niet mopperen.

 

Van 6-12-2004, 19:57u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie