Er is een sterretje bij

Op het net sinds 2-12-2004, 21:36 uur

Vandaag defintief afscheid genomen. Namens HGV heb ik een toespraakje mogen houden. Ik ben de zus van A. dankbaar dat ze schuin achter mij is gaan staan. Het bleek moeilijker dan verwacht. Ik had gedacht op het einde mijn tranen niet meer binnen te kunnen houden. Maar in de wachtruimte kostte het me al moeite.
De vader van A. vroeg of ik en de kinderen wel bleven komen. Toen schoot ik weer vol. We adopteren denk ik hen maar als opa en oma. Natuurlijk wil ik hen blijven zien.
Vanavond dacht ik ik ga toch maar even naar de ‘kralenparty’, misschien wel fijn als afleiding. Maar ik kon het niet, al die keuvelende mensen. Wel heb ik een kettinkje gekocht met daaraan een sterretje. Dit zal ik dragen als nagedachtenis aan mijn vriend.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

Ik vind het heel moedig van je dat je de toespraak gehouden hebt en jezelf durfde te laten zien, je hebt het heel goed gedaan ,ik weet zeker dat hij er blij mee was ,en ook zijn ouders en zus. Een echte vriendin, dat was je voor hem ,dat was voor iedereen in de aula duidelijk!! veel liefs en sterkte .

 

Van 2-12-2004, 22:38u
 2 

Ben er gewoon een beetje stil van….
Mooie gedachte, dat kettinkje.

 

Van 3-12-2004, 09:02u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie