Certificaat

Op het net sinds 29-11-2004, 19:36 uur

Achterop het doopboekje van Tosca hadden we een certificaat gemaakt. Vandaag leegde ik de doos met allerlei spulletjes van gisteren en vond heel veel gebruikte boekjes. Zonde, jammer dat veel mensen het certificaat blijkbaar niet de moeite waard vonden. Al denk ik dat velen het niet hebben gelezen.
Toen ik het een poosje gelden vond had ik meteen zoiets van dit prachtig stukje wil ik doorgeven, dus bij deze

—————————————————————–

Het is nooit te laat om te leren spelen! Dit certificaat geeft recht om:

te wandelen in de regen, te springen in modderplassen, regenbogen te verzamelen, aan bloemen te ruiken, bellen te blazen, niks te willen weten, van gedachten te veranderen, onderweg te stoppen,Β  zandkastelen te bouwen, je verlangen te voelen en het aan je beste vrienden te vertellen, alle onzin je leven uit te gooien, te zwerven over een waddeneiland op zo maar een gewone dag door de week, naar de maan en de sterren te kijken, vuurtjes te stoken, hallo te zeggen tegen iedereen op straat, avonturen te beleven, te zingen in de badkamer, vrolijk te zijn, heel veel te praten of juist niks te zeggen, kinderboeken te lezen, te plassen in een struik margrieten, te dansen, nieuwe gympies te kopen, hand in hand te lopen, te knuffelen en kusjes te geven, zomaar te lachen en te huilen, zonder doel wat rond te zwerven in een vreemde stad, bang te zijn, je raar te voelen, je leuk te voelen, geen schuld en schaamte meer te voelen, onschuldig te zijn en te blijven, uren te vrijen op vrijdagmiddag, fouten te maken, het weer goed te maken, sorry te zeggen, stom te zijn, iets of iemand stom te vinden, ja en nee tegelijk te zeggen, te toveren, vragen te stellen, te huppelen, op een smal muurtje te lopen, een paard te willen hebben, te wonen in een tipi, bloot rond te rennen op het strand, zomaar wat te tekenen, met dieren te praten, naar de lucht en de wolken te kijken, iemand heel lang aan te kijken, vertrouwen te hebben, laat op te staan, vroeg op te staan, de hele dag in je bed te blijven, in bomen te klimmen, een dutje te doen, te dagdromen, niets te doen,met een donkere minnaar woestijnen te verkennen, met speelgoed te spelen, onder de dekens een boek te lezen met een zaklantaarn, te stoeien, dingen uit elkaar te halen, nieuwe regels te maken, over van alles opgewonden te raken, gekke verhalen te vertellen, vieze gedichten te schrijven, veel van vrouwen te houden, veel van mannen te houden, je kinderen te laten spijbelen van school, de wereld te redden, vriendjes te worden, alles te doen wat er in je opkomt en wat je gelukkig maakt, het fijn te vinden dat je leeft, dit papier over te schrijven en aan te vullen en te doen alsof je het zelf verzonnen hebt…

Je kunt reageren of trackbacken.

4

 1 

Ik heb het gelezen hoor! Op weg naar huis in de auto.
Ik moest wel een beetje lachen om die donkere minnaar. πŸ˜†

 

Van 29-11-2004, 21:39u
 2 
Arjan:

ja, of lekker plassen tussen de margrietjes πŸ˜‰

 

Van 30-11-2004, 14:01u
 3 

[2] Da’s voor jou wat makkelijker dan voor mij, Arjan. πŸ˜‰

 

Van 30-11-2004, 17:59u
 4 
Arjan:

[3] jamaar das voor jullie vrouwen toch geen probleem meer sinds de uitvinding van de plasgoot? πŸ˜‰

 

Van 1-12-2004, 03:10u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie