Doop

Op het net sinds 28-11-2004, 15:39 uur

Vandaag werd Tosca gedoopt. Het was heel prettig om mijn vrienden en hun kinderen om mij heen te hebben. Want ik merk dat opvoeden zonder vrienden om af en toe je hart bij te luchten/stoom af te blazenĀ of om raad te vragen, het opvoeden een heel stuk zwaarder is.
Helaas hield ik het niet droog omdat ik regelmatig aan A. moest denken. Via de foto’s heb ik een beetje meegekregen hoe het is verlopen. Maar de teksten die we uitgezocht hadden zijn van harte gemeend. Hopelijk als Tosca ze later eens terug leest dat ze dan zegt; ja zo hebben mijn ouders mij bijgestaan.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

ik ben iemand die in de kerk nooit mee praat bij de "allen" stukjes, meestal komt dat niet overeen met mijn gedachten en dan wil ik dat ook niet opdreunen maar ik had het allen stukje vooraf gelezen en heb het hardop meegelezen, ik sta er vierkant achter.Tosca ik ben er voor je!!(en natuurlijk ook voor de rest van je fam.)
dikke knuf

 

Van 28-11-2004, 17:29u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie