Afscheid

Op het net sinds 27-11-2004, 18:22 uur

Vanochtend kwam het bericht dat A. overleden is. Heel rustig in zijn slaap. Ben heel blij voor hem dat hij geen doodstrijd heeft gehad, hij was bang dat hij zou stikken.
Vandaag mocht ik nog langskomen om afscheid te nemen. Hij ligt nog thuis. Heb altijd van mezelf gedacht dat ik een dode niet aan durfde te raken. Maar niets is minder waar. Vond het zelfs fijn om hem nog even over zijn haar te kunnen strijken. Ondertussen had ik ook op een rij wat ik nog tegen hem wou zeggen. Omdat ik alleen met hem was heb ik dat nog gezegd.
Voor HGV alle leiding en assistenten gebeld. dat deed me wel goed elke keer vertellen dat hij dood was. Natuurlijk is het niet fijn dat hij dood is maar wel fijn dat ik het een eindeloos aantal keer heb mogen vertellen. Ik ga hem missen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1 trackback/ping

  1. In de Molshoop » Archief » Als ik even aan je denk…    feb 12 2011 / 5pm

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie