Afgelopen, over en uit

Op het net sinds 17-11-2004, 13:51 uur

Wat ik al vermoedde is bewaarheid. A. heeft te horen gekregen dat de uitzaaiingen door heel zijn lichaam zit. Hier heeft al spieruitval in arm en tong. Zijn levensverwachting is een paar weken.
Ik weet niet wat ik moet zeggen. Slaap al een paar nachten slecht. Hier alles help ik hem niet mee. Maar ik kan me er ook niet echt toe zetten om vrolijk door te gaan. Lastig vind ik het om mezelf op te pakken en te vermanen. Het is niet eerlijk dat ik wat bozig reageer op de kinderen, mis de schouder van Erik.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

Ik denk dat je ook niets hoeft te zeggen,maar misschien er even heen gaan dan zie je wel hoe het loopt ,dat is heel erg moeilijk ik weet het !en wat de kinderen betreft :zit er niet mee dat je wat bozig doet daar krijgen ze heus geen trauma’s van , als je geforceerd vrolijk doet ,dan merken ze dat wel ,misschien kun je het een beetje uileggen wat er aan de hand is ,dan begrijpen ze waarom je zo doet als je doet ,het hoeft niet altijd feest te zijn !heel veel sterkte!!!!

 

Van 17-11-2004, 16:39u
 2 

Ik weet ook niet wat ik moet zeggen…
Sterkte.

 

Van 18-11-2004, 08:20u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie