Lijstjes

Op het net sinds 28-10-2004, 09:54 uur

Bij Pjotr hebben we in het begin heel lang een lijst bijgehouden wanneer hij bv kreeg, plas en of poep in zijn luier zat. Bij Ocki alleen in de kraamweek. Bij Tosca mag ik dat nu ook weer bij gaan houden voor een paar dagen. Deze voorbeeldige dame poept op donderdag en zondag. Maar verder hoef ik haar maar twee maal te verschonen. Voordat ze ’s avonds naar bed gaat en wanneer we ’s ochtends opstaan. En dan zijn de luiers nog niet echt bomvol.
Ik had het idee dat dit wat weinig was, dus dat gaf ik vanochtend aan bij het cb. Zij vinden het ook weinig en willen dat ik voor de zekerheid een lijstje bijhou en dan neemt de cb-arts contact op met de kinderarts. Want dit hadden ze in die 10 jaar dat ze hier al werken nog niet meegemaakt. Een dame die op de bovenste groeicurve zit en zo levendig is, bv krijgt en dan maar zo weinig plast. Zelf denken ze dat er niets is, maar je weet maar nooit uitzonderingen zijn er altijd, dus vandaar het lijstje.
De 61 cm grote dame in kwestie, met haar 6070 gram ligt nu heerlijk te doezelen in haar wipstoeltje.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Ik kan me ook niet voorstellen dat er iets aan de hand is wanneer ze het zo goed doet.
Maar ’t is wel lekker goedkoop in luiers. 😉

 

Van 28-10-2004, 10:51u
 2 
marike:

ze benut gewoon maximaal wat ze binnen krijgt, denk ik.groetjes

 

Van 29-10-2004, 09:24u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie