Huub huub

Op het net sinds 19-10-2004, 12:34 uur

Barbatruuk.

ervoor<%image(20041019-toscakamerna.jpg|267|200|erna)%>

Omdat de heren steeds ruzie maken ’s avonds hebben we Tosca haar kamer tijdelijk omgetoverd. Ander bed, stoeltje en kleedje erbij, speelgoed van Ocki in de kast gezet. Nu afwachten wanneer Ocki er durft te gaan slapen. Pjotr heeft er al wel een nachtje geslapen. Ocki zegt elke avond dat hij in het groene bed gaat slapen maar tot nu toe heeft hij het nog niet gedurfd. Wel heeft hij er al regelmatig heerlijk alleen gespeeld.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

het ziet er wel leuk uit ,maar toch snap ik wel dat hij niet zo goed durft, met z’n tween is natuurlijk wel gezelliger! zeg maar dat oma Erna gauw komt kijken .

 

Van 19-10-2004, 20:32u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie