Oefenen

Op het net sinds 5-10-2004, 13:46 uur

Het thema van de kinderboekenweek dit jaar is muziek. Dus dacht ik laat ik mijn cymbaal eens van boven halen. Pjotr was er meteen weg van. Het speelt gemakkelijk omdat je een blad onder de snaren kan leggen met de noten bij de juiste snaar. Het lied staat dus van links naar rechts met de noten onder de snaar die je moet bespelen. Pjotr heeft eindeloos vader Jacob, altijd is Kortjakje ziek en zie ginds komt de stoomboot geoefend. Met als resultaat dat die lieve jongen op zijn wijs- en middelvinger een blaar heeft.
Ik ben dus net naar de muziekwinkel gegaag om plectrums te kopen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
erna:

oh daar had hij die blaren van !het was vanmiddag te hectisch om het echt te vragen.maar hij krijgt vanzelf wel eelt op de vingers als hij er vaak op speelt !wel leuk hoor, ben benieuwd welk instrument hij kiest als hij zo ver is .

 

Van 6-10-2004, 00:52u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie