Zintuigen

Op het net sinds 3-10-2004, 17:21 uur

labyrinth der zinnen geweest. Erg leuk. Wat de jongens het leukst vonden waren de rotsen waar je op/door kon klimmen. Onder de waterval door wouden ze ook wel graag proberen. Daar hebben we ze een beetje mee afgescheept met de woorden: dat doen we een andere keer wel. Want het klimmen hadden ze ook wel langer gewild. Erik vind dat niks en wie mag er dan mee. Juist…. met Tosca in de draagdoek stond ik daar boven op de rotsen twee enthousiaste jongetjes te begeleiden. Op zich erg leuk maar de volgende keer toch liever zonder draagdoek. We gaan hier beslist nog een keer heen, maar dan in de zomer zodat het watergedeelte ook gedaan kan worden.

<%image(20041003-vlot.jpg" alt="">

Nog een kleine anekdote. Op het eind ging ik met de jongens naar de wc. Er waren er precies drie. Terwijl we op de wc zaten vertelde ik nogmaals dat ze op mij moesten wachten en dat we nog  handen moeten wassen. Vooral Ocki wil na het plassen meestal gelijk wegrennen en ik heb elke keer zoiets van ‘ oh als hij maar niet verdwaald.’ Dus ik schiet extra hard op en was alvast mij handen, controleer bij Pjotr en kijk bij Ocki. Ik moest snel de deur weer dichtdoen van het lachen. Blijkbaar heeft hij gedacht dat hij ook op moest schieten en heeft het zeep uit de dispenser voor de toiletreiniging op zijn handen gedaan en stond zijn handen te wassen in de toiletpot.

Je kunt reageren of trackbacken.
«

2

 1 
Erna:

Z’n handen zijn nu zeker wel extra schoon?! ik kan me voorstellen dat je lachen moest. Lijkt me trouwens leuk daar, ga beslist een keer

 

Van 4-10-2004, 14:51u

Dat leek me ook al precies iets voor jullie. Als Thomas wat ouder is gaan wij ook vast wel een keer.

 

Van 5-10-2004, 00:12u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie