Zo heerlijk rustig

Op het net sinds 20-9-2004, 13:18 uur

Hier heb ik vanochtend ruim een uur naar zitten kijken.

De eerste ochtend sinds de geboorte waarin niets hoefde of dat er bezoek was. Heerlijk rustig aan gedaan en lang zitten kijken naar het slapende meisje die volgens mij in een ongemakkelijke houding lag. Op 1 heup en het bovenlichaam op de ‘buik’ met het hoofd de andere kant op. Maar erg schattig om naar te kijken, aan te ruiken en aan te voelen.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Heerlijk, ik genoot ook zo van die momenten toen Thomas nog zo klein was. Hijzelf vindt slapen nu "voor babies" dus heb ik niet meer zo vaak de kans om hem uitgebreid slapend te bekijken.

 

Van 20-9-2004, 17:55u
 2 
Marike:

Goh, slapen baby’s dan wel eens? Volgens mij is dit voor jou ook redelijk nieuw, toch?!

 

Van 20-9-2004, 21:43u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie