Los

Op het net sinds 17-9-2004, 17:32 uur

<%image(20040917-krokodil.jpg|320|166|gemaakt door Ocki)%>

Van Coby (juf van Ocki) kreeg ik te horen dat hij nu op school ook helemaal loskomt. Het thema bij hun in de klas is ; wilde dieren. Ocki heeft deze krokodil geprikt en geplakt. Vervolgens zat hij er in de klas andere kinderen mee achterna om de krokodil in hun billen te laten bijten. Tja waarschijnlijk iets te vaak gezongen over de krokodil die in de bil bijt.
Ook hing hij vandaag de clown uit in de klas tijdens het draaien van muziek ging hij raar staan dansen voor de rest van de klas. Dit klinkt wel als Ocki. Ben blij dat hij zich nu ook op school vertrouwd voelt dat hij zichzelf zo durft te laten zien. Ben ook heel benieuwd wat Coby uiteindelijk allemaal met hem te stellen krijgt. Want het ondeugd straalt nog steeds uit dit jochie.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie