Ook nu weer

Op het net sinds 15-9-2004, 18:48 uur

<%image(20040915-alle drie.jpg|320|154|)%>

In het voorjaar moesten we er al op tijd bijzijn voor de sandalen. Toen visten we net achter het net. Dat overkomt ons nu niet, dacht ik mij zo. Dus vanmiddag eerst met Ocki naar de schoenenwinkel. Druk dat het daar was!!!! En ja hoor in sommige maten waren bepaalde schoenen al uitverkocht. Ocki heeft een erg lage wreef en de schoen (ook nu weer de keuze uit maar liefst 1 schoen) die hem paste past 9 op de 10 kinderen niet.
Met die drukte in mijn achterhoofd gelijk maar met Pjotr na zwemles naar de schoenenwinkel. Pjotr heeft in tegenstelling tot Ocki een heel hoge wreef. Weer de keuze uit maar liefst 1 schoen. Gelukkig zijn de heren niet kieskeurig en lopen nu trots op hun nieuwe schoenen. Tosca heeft vilten slofjes gekregen van haar mama. Zij werkt zo graag met vilt dat ze een paar heeft aangeschaft van stevig/dik sprookjesvilt.
Het geld is hier voorlopig weer op 🙂

<%image(20040915-schoenen.jpg|320|113|nieuwe schoenen)%>

Je kunt reageren of trackbacken.

4

Leuk die vilten slofjes! En de jongens hebben mooie stoere stappers.
Hier zijn we nog aan de "baumies" (of hoe heten die dingen nou ook alweer? net "zootjes" maar dan anders)

 

Van 16-9-2004, 13:09u
 2 
Marike:

Jij hebt de buit binnen! Voor Femke en Sjoerd heb ik nog niets kunnen vinden, ik ben gezegend met kinderen met smalle voeten (heel makkelijk 8O) Meisjes moeten van onze schoenwinkel deze winter met laarsen lopen, en daar past onze dame dus niet in.

 

Van 16-9-2004, 14:12u
 3 
Erna:

Voor hun Papa was het vroeger ook moeilijk schoenen kopen ,hij had een hele smalle voet en daarbij een hele grote lengte maat ,hij kon alleen maar schoenen aan toen, van het dure merk Piedro, dus zo zie je maar, zo Vader zo zoon .

 

Van 16-9-2004, 18:26u
 4 

Van horen zeggen (schoolpleinpraat), Ten Eekelder heeft meer keuze in smalle schoenen. Net zo ‘goedkoop’ als bij Nijhof. Mijn zusje en ik hadden/hebben ook moeilijke voeten dus ook dure schoenen. Tosca heeft nogal lange tenen, ben benieuwd hoe de rest van haar voet wordt.

 

Van 17-9-2004, 16:57u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie