Draad

Op het net sinds 8-9-2004, 19:16 uur

Vanaf vandaag werkt Erik nog twee weken 50 %. Wij proberen de draad weer op te pakken.

Ondanks dat ik ’s avonds vroeger naar bed ga en meer wakker ben. Ondanks dat ik vaak rondloop met een huilend meisje. Ondanks meer was. Ondanks dat ik weer ruik alsof ik de marathon heb gelopen door plassen van verzuurd melk. Ondanks meer regels en meer geregel om alles voor elkaar te krijgen. Ondanks dat alles geniet ik enorm van het kleine meisje. Ik probeer vast te leggen in mijn geheugen hoe een babytje ruikt en hoe zacht het huidje voelt. Ik probeer vast te leggen hoe het voelt om zo’n klein mensje te voeden. Dit is de laatste keer dat wij verantwoordelijk zijn voor de opvoeding van een prachtig mens.

Hoe men het ook noemt. Een cadeautje, slagroom op de taart of een wondertje. Voor mij voelt het inderdaad erg bijzonder dat wij nog een gezinsuitbreiding mochten meemaken.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Marike:

en het is je gegunt!! 😀
dikke kus voor jullie allemaal

 

Van 9-9-2004, 07:48u

Hihi, dat zei ik een tijd geleden nog: moeders ruiken altijd een beetje zurig. 😉 Inmiddels ruik ik wat minder naar zure melk, maar zie ik eruit als een waar kunstwerk van jam en worteltjes en wat ik nog meer om de oren krijg. 😆

 

Van 9-9-2004, 10:22u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie