Eerste keren

Op het net sinds 1-9-2004, 18:55 uur

We hebben afgelopen dagen veel eerste keren gehad. Ocki heeft voor de eerste keer iemand hier te spelen gehad en is voor de eerste keer alleen ergens uit spelen gegaan. Gisteren hebben de heren hun eerste muziekles gehad en vandaag heeft Pjotr zijn eerste zwemles gehad.

Met de zwemles mocht ik mee voor het brengen en halen. De eerste en de laatste 5 minuten kijken. Pjotr had rode oren van de spanning. Maar die grote vent sprong me daar toch maar mooi in het diepe bad. En terwijl het gordijn dichtging keek hij mij nog even benauwd aan, tenminste dat maakte ik ervan. Daar zat ik in de wachtkamer met een knoop in mijn buik. Hoe zou het Pjotr vergaan. Tijdensde laatste 5 minuten liet hij mij trots zien dat hij de armslag had geleerd en op de rug de beenslag had geleerd. Wat straalde hij toen ik mijn duim opstak. Ik weet niet wie er meer straalde Pjotr of ik. Wat heeft mijn grote vent zich goed gered de eerste keer. Ik voelde mij trots dat hij zich zo goed staande wist te houden.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

Heeft Pjotr les bij Riva? Daar kwam ik gistermiddag nog langs en ik kwam nog wel een groepje zwemlessertjes in de hal tegen. Echter geen Pjotr gezien…

 

Van 2-9-2004, 08:26u
 2 

[1] hij zwemt pas om half vijf

 

Van 2-9-2004, 12:42u
 3 
Erna:

Ja ik weet het, eerste keren zijn altijd heel bijzonder ! Ik had vandaag ook een eerste keer ,mijn eerste kleindochter kwam met haar ouders voor de eerste keer op bezoek .Dat was heel gezellig en ik voelde me trots en blij !

 

Van 2-9-2004, 13:02u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie