Abonnement

Op het net sinds 27-8-2004, 20:38 uur

Volgens mij heeft onze BX een abonnement op een lege accu. Je mag niet vloeken, maar ik had er wel heel veel zin in. Vooral na de vraag of ik de lampen aan had gelaten, aaaaaaah. Een lege accu wordt onderhand een nachtmerrie voor mij en ik controleer echt elke keer als ik de auto parkeer wel twee keer of de lampen uit zijn.

Vandaag wou ik er even uit. Helaas dus, de accu is weer leeg. Het weer was nou ook niet zodanig (hele dag regen) dat ik met Tosca kon gaan wandelen.

Hopelijk regelt Erik snel startkabels. Of misschien dat de zon morgen gaat schijnen, zodat ik even iets anders zie dan ons huis.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna.:

Tip : Wordt lid van de ANWB ,dan kun je de wegenwacht bellen als er wat is met de auto ,die komen altijd zo snel mogelijk ,en duur is zo’n lidmaatschap echt niet !groetjes Erna

 

Van 28-8-2004, 13:01u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie