Dagelijkse sleur

Op het net sinds 24-8-2004, 08:49 uur

De dagelijkse ‘sleur’ is weer begonnen. De eerste schooldag zit er alweer op voor de jongens. Vier keer heen en weer fietsen. Op tijd opstaan en eten. Steeds de klok in de gaten houden. Maar ik vind het heerlijk.

Pjotr pakte ook meteen het ritme op school weer op en het doet hem ook zichtbaar goed. Ocki moet even wennen, maar hij zit ook nog maar net op school en dan is 7 weken vakantie ook wel erg lang. Ik weet zeker dat ook hij school heel leuk gaat vinden. Heerlijk het ‘gewone’ leven is weer begonnen.

Je kunt reageren of trackbacken.
»

5

Lekker een ritme zien te vinden (hรจ, waarom heb ik nu ineens dat liedje van Frizzle Sizzle in mijn hoofd???).

 

Van 24-8-2004, 11:08u

Erik kijkt overigens erg fraai op deze foto. ๐Ÿ˜‰

 

Van 24-8-2004, 11:09u

Volgens mij is Erik niet erg vrolijk om zijn zoons naar school te brengen. Hij kijkt in de trant van: Nou het moet dan maar.
Maar de kids vinden het vast wel fijn.

 

Van 24-8-2004, 22:59u
 4 
marike:

Horen al die feestjes van deze week ook bij jullie dagelijkse sleur? ๐Ÿ˜†

 

Van 25-8-2004, 08:01u
 5 
Erna:

Nou wil ik toch even mijn zoonlief verdedigen ,die grijns is een typische
Erik grijns, het heeft volgens mij niets te maken met dat hij niet vrolijk zou zijn ,nee hoor, ik weet het zeker hij is dol op zijn jongens ,en ik kan het weten .Want ik ben z’n Moeder .

 

Van 25-8-2004, 12:39u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie