Prik

Op het net sinds 22-8-2004, 19:09 uur

het is goed slapen na een hielprik

Het is vandaag de vijfde dag, tijd voor de hielprik. Ik zelf ben bang voor prikken. Het was dus weer de eer aan Erik om de baby vast te houden. De vorige twee keren heb ik gekeken en dat vond ik ook vreselijk. Dit keer dacht ik: ik ga naar beneden en hoef het niet te zien. Maar ik heb de tijd blijkbaar verkeerd ingeschat en zodoende was ik toch nog getuige van de hielprik. Morgen krijgt Tosca een gehoortest. Deze is nieuw ontwikkeld, dopje in het oor (net een soort walkman) en dan worden er geluidjes uitgezonden en opgevangen. Ik ben benieuwd.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Ik vond de hielprik ook vreselijk, maar het gebeurde naast mijn ziekenhuisbed dus er viel niet aan te ontkomen. Maar terwijl moeders in tranen lag gaf zoonlief geen kik en zette hij alleen maar een brede grijns op.

 

Van 23-8-2004, 09:33u

Ik kan me een hielprik niet meer herinneren, maar als ik deze op zo’n leeftijd heb gekregen zou ik het niet erg gevonden hebben.

 

Van 24-8-2004, 23:03u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie