Wennen

Op het net sinds 19-8-2004, 16:57 uur

Het lijkt wel of we allemaal opnieuw aan elkaar moeten wennen. De jongens zijn normaal al druk, maar nu lijken ze nog drukker. Tosca is veel wakker en vandaag heerlijk door haar vader gebadderd.
En ik? Ik ben verdrietig en blij.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
Erna:

Het is ook wel logisch denk ik dat iedereen weer wennen moet aan elkaar .Je bent jaren met z’n vieren en alles gaat z’n gangetje en dan opeens is het totaal anders dan anders .De jongens zijn extra druk denk ik omdat ze niet goed weten hoe ze nu moeten reageren op de baby ,ze wisten dat die binnenkort kwam maar toch is het vreemd voor hun .Erik is heel druk geweest op z’n werk en zit ook opeens in een andere situatie.Tel daarbij nog de spanning op van de laatste weken en dan kan het niet anders dat iedereen een beetje van slag is .Maar het komt allemaal vast vanzelf weer goed ,blijf vooral jezelf. Wat betreft dat verdrietige en blijde gevoel van jou ,het is heel begrijpelijk dat je je zo voelt ,krop dat verdriet niet op want dat is slecht voor een mens ,maar laat toch vooral het blije gevoel overheersen dat je nu hebt met de komst van een prachtige gezonde dochter!!De persoon in kwestie zal dat vast wel begrijpen !Sterkte daarmee. En ik wens je een hele prettige kraamtijd toe met gezellige dingen, mensen en kadootjes!!
Heel veel liefs ,Erna.

 

Van 19-8-2004, 21:39u
 2 
Ellen:

hey marja…
heel veel succes en geluk met tosca en de rest…
ik spreek je wel weer een keertje en kom vast wel ff langs 😉 ff gluren 8)
xxx ellen (van gym)

 

Van 20-8-2004, 15:29u
 3 
hadiepa:

Ik leef met je mee hoor Marja maar ook aan de horizon schijnt de zon. Het is te hopen dat het nog een tijdje goedgaat met Arjan. Ik heb best met hem te doen. Doe hem namens ons de groeten.

 

Van 24-8-2004, 23:10u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie