Nieuw spel

Op het net sinds 15-8-2004, 22:44 uur

aan het ctg-apparaat

In plaats van het geplande spel Cartegena hebben we vanavond een ander nieuw spel gespeeld; ctg-ena.
Omdat ik de hele dag al geen beweging had gevoeld ook niet na de oefeningen die ik daarvoor had hebben we toch maar de VK gebeld. Gelukkig kregen we een hartslag te horen. Wel moesten we gelijk door naar het ziekenhuis voor een CTG. Het spel ging zo. Je gaat liggen op een bed en je krijgt banden om die dan vervolgens geluidjes produceren. Daarna lijkt het op hoger en lager. Gaat de hartslag hoger of lager dan 140. Tenminste wij dachten dat de spelregels zo waren. Helemaal duidelijk is het ons niet geworden.

Wat wel duidelijk werd na de CTG en een echo is dat het met de baby goed gaat, het een duimzuigertje is en grote knieen heeft.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Marike:

heeft die kleine jullie goed laten schrikken 😯 Gelukkig dat alles goed gaat, vertelde die scen niet dat de baby op komst is (een wee of zo)

 

Van 16-8-2004, 09:27u

Poeh, ik zie als eerste de foto en schrik me wild. Maar gelukkig dat het goed gaat met de baby.
Maar er is nog een regel bij het spelletje hoor (ik mocht na het van-de-trap-val-grapje elke dag zo’n ctg dus vandaar dat ik alle tijd heb gehad om de spelregels te bestuderen). Het is ook nog de bedoeling dat de baby onder de bandjes wegkruipt, zodat je hem niet meer kunt horen en de ctg gaat piepen. Als er dan binnen 20 seconden een verpleegkundige is heb je 10 punten. Althans, zo speelde Thomas het spelletje. 😀

 

Van 16-8-2004, 11:09u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie