Lezen

Op het net sinds 11-8-2004, 16:24 uur

Op dit moment heb ik weer tijd om te lezen. Vooral ’s nachts omdat ik dan regelmatig wakker ben en niet meer kan liggen.

Wel ben ik er van de week achter gekomen dat ik dan geen spannend boek moet nemen. Van de bib had ik de zevensprong van Tonke Dragt geleend. De serie heb ik nooit gekeken omdat ik da eng vond. Ook nu was het nog spannend, die avond kon ik niet slapen omdat het boek uit moest 🙂

Op de rommelmarkt van Schiermonnikoog kocht ik het boek ‘het kleine huis op de prairi’. Ook deze serie heb ik niet gekeken. Maar het boek leest heerlijk weg en ik lig er niet wakker van. Uit de bib heb ik nu drie andere delen geleend (daarna kan ik nog 5 andere delen vooruit).

Blijkbaar lees ik kinderboeken tijdens het laatste gedeelte van de zwangerschap. Bij Pjotr heb ik destijds alle Pietje Puks die we hadden gelezen en bij Ocki alle boeken van Wipneus en Pim.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Ik kan me eigenlijk niet herinneren wat ik tijdens de zwangerschap heb gelezen, behalve allemaal boeken over zwangerschap en bevallen.
Wel had ik me voorgenomen om in het kraambed Harry Potter 5 te lezen. Maar met zo’n klein mannetje naast me om naar te kijken en te knuffelen kwam ik niet eens aan 1 bladzijde toe. Ik heb hooguit wat tijdschriften doorgebladerd, dat leek het enige geschikte.

 

Van 12-8-2004, 09:49u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie