Wederom VK

Op het net sinds 10-8-2004, 17:03 uur

kinderwagenVanmiddag wederom bij de VK. Ik maak me een klein beetje zorgen omdat ik de baby veel minder voel bewegen. Mocht dit zo blijven dan moet ik me weer melden en dan maken ze een afspraak bij de gynaecoloog. En ze probeerde me op te beuren met het feit dat het nu nog maar max. 3 weken gaat duren voor de baby er is. De VK mag 2 weken na de uitgerekende datum de geboorte nog begeleiden. Daarna kom je nog een week onder controle bij de gynaecoloog. Pas daarna wordt het gehaald. Echt geruststellend klonk het me niet.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Marike:

moch je zelf twijfels hebben trek dan op tijd aan de bel, en je moet heel direct zijn, anders laten ze je doorlopen tot je heupen het begeven. Kom goed voor jezelf op!!!! Er zijn mensen in het ziekenhuis met een bord voor de kop. En zij voelen niet wat jij voelt, vooral die moedergevoelens/instinkten. Sterkte Marike

 

Van 10-8-2004, 19:24u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie