Bad

Op het net sinds 7-8-2004, 13:20 uur

Toen we een poosje geleden konden kiezen welke tegels ed we in de badkamer wouden werd ons gevraagd:"en meneer/mevrouw, waar gaat U voor?"
Mijn antwoord was:"een bad." Helaas was dat niet mogelijk.

Sinds vandaag hebben we dan toch een bad in onze badkamer 🙂 en heb ik er heerlijk in zitten poedelen met de jongens.

Je kunt reageren of trackbacken.

4

Ik wil wel mee komen poedelen.
We hebben zelf wel een mega-groot zwembad maar nog geen plek om het op te zetten (het grasveld is nog geen grasveld en bovendien is het buiten te warm, zelfs onder de parasol).

 

Van 7-8-2004, 14:20u
 2 
Hadieopa:

Ik zie alleen maar de jongens. Morgenmiddag wil ik ze wel meenemen naar het Hulsbeek. Daar is het bad veel groter.

 

Van 7-8-2004, 15:54u
 3 
Erna:

mooi bad zo te zien,en ook zo overzichtelijk.Het Hulsbeek is natuurlijk ook mooi maar ook zo onoverzichtelijk en te groot .dus beste Harry ,als je gaat ,hou ze alsjeblieft goed in de gaten die kleine vliegensvlugge apen .groetjes Erna die het niet kon laten, omdat ze altijd bang is voor grote donkere plassen .

 

Van 7-8-2004, 21:01u
 4 
Hadieopa:

Ik zou zeggen: ga eens naar Het Hulsbeek met de jongens. Het is zeer overzichtelijk aan het kindervriendelijke strand en als je mee baddert, gaat het prima. Ze zijn inderdaad vliegensvlug maar stel zelf de kondities vast wanneer je met ze wil zwemmen en herhaal deze kondities als je er bent. Gaat reusachtig prima. We hebben vanmiddag genoten van het strandweer en zijn aan de schaduwkant gaan zitten. Daar is een bos van stokken gemaakt op het strand en denappels als struiken en zand als vulkanen.
Een prima vermaak met als afsluiting bramen plukken op de vuilnisbelt.

 

Van 8-8-2004, 20:19u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie