Nacht

Op het net sinds 5-8-2004, 09:39 uur

Het lukt me om ongeveer een uur te zitten/liggen of te staan dan moet ik van houding veranderen. Dat betekend dus ’s nachts dat ik veel wakker wordt omdat ik niet meer kan liggen. Normaal heb ik totaal geen moeite om in slaap te komen, vannacht was dat wel anders. Wat lijkt zo’n nacht dan lang en wat veel gedachten er dan voorbij komen. Op een gegeven moment lag ik voor mijn gevoelig letterlijk en figuurlijk te wachten met als wanhoopsgevoel op het einde:"Zal het er ooit nog uitkomen?"

Je kunt reageren of trackbacken.

3

Lig je tot overmaat van ramp ook nog te zweten op een zeiltje? Ach ja, ik ken het gevoel. Alleen was ik op het eind wel blij dat ik niet meer af hoefde te wachten, maar dat ik de datum wist. Sterkte meid.
Ik ben overigens klaar met knutselen dus van mij mag het ook. 😉

 

Van 5-8-2004, 09:57u
 2 
Hadieopa:

Tja, het is wat en ik werd vanochtend wakker om 06.10 uur en dacht dat het kind al geboren was. Je moeder gauw de telefoon naast het bed gelegd maar tja……………. niet dus.

 

Van 5-8-2004, 18:05u

Er staat overigens een mededeling voor je op http://sanne.kamst.com 😉

 

Van 5-8-2004, 20:55u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie