Thematafels

Op het net sinds 4-8-2004, 16:49 uur

Beneden hebben we een thematafel. Na de vakantie ging de tafel over het strand en de zee. Nu met de geboorte van de baby in zicht liet ik de jongens de keuze of de vakantie erop laten of een babytafel. Ze wouden heel graag een babytafel maar de vakantietafel moest ook blijven. Dilemma.

De oplossing vond Pjotr uiteindelijk zelf. Boven op hun kamer kon het bureau wel leeg en daar de vakantietafel van maken. Alsdus geschiedde vandaag.

Je kunt reageren of trackbacken.
«

1

 1 
Hadieopa:

Zeer goed idee van Pjotr. Tenslotte is de vakantie nog maar net achter de rug en ligt Schiermonnikoog nog vers in het geheugen. Ik ben het volkomen met hem eens dat je van een thematafel over een eiland niet genoeg kan krijgen,

 

Van 4-8-2004, 21:01u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie