VK

Op het net sinds 3-8-2004, 16:21 uur

Vandaag weer naar de verloskundige geweest. Dit was een heel andere ervaring dan vorige week toen ik te horen kreeg dat er maar 2 v een baarkruk hadden en ik dan maar op de emmer of de wc moest onder toezicht van de buurvrouw, want bij een baarkrukbevalling heb je geen vk nodig.

Bloeddruk was ietsjes hoger. Eergisteravond had ik disco in de buik en mijn vermoeden werd bevestigd. De baby is met het rugje naar de andere kant gaan liggen. Gelukkig alleen maar dat en geen stuit. Mijn moeder kon al gezellig vertellen dat zij en haar zusje en haar moeder vlak voor de bevalling in stuitligging waren gaan liggen. Dat wist ik niet, maar gelukkig is dat niet aan de orde.

AAAAAAAAAA ik kijk even op van de laptop en zie de heren buiten hun beste beentje voor zetten en mama helpen door de ramen buiten met smerig water schoon te willen maken.Zucht…..het is lief bedoelt.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Ach ja, ik weet uit ervaring dat kindertjes zich in een vrij laat stadium ook nog rustig UIT een stuit kunnen draaien. Om vervolgens over dwars te gaan liggen, dat dan weer wel… 😕

 

Van 3-8-2004, 16:59u
 2 
marike:

goh, mijn kinderen liggen mij nu pas dwars 😉

 

Van 3-8-2004, 18:30u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie