Spelen

Op het net sinds 2-8-2004, 10:59 uur

Als het buurmeisje aan de deur komt of Pjotr en Ocki willen komen buitenspelen dan gaan de heren graag. Het spel is helaas altijd snel afgelopen. Pjotr en Ocki willen graag renspelletjes doen en om onverklaarbare reden schieten met stokken ed. Tja en het buurmeisje heeft waarschijnlijk wat anders in gedachten. Dus de heren kwamen net alweer binnen met de mededeling dat ze niet meer wou spelen. Ik probeer uit te leggen dat het niet leuk is om steeds achtervolgd te worden door twee jongens. Dat ze haar ook eens konden vragen wat zij wil doen.

Even later komt het buurmeisje binnen lopen en Pjotr zet zijn beste beentje voor en vraagt haar wat zij graag wil doen. "Niets," is het antwoord.

Zelfs ik stond even met de mond vol tanden.

Je kunt reageren of trackbacken.
«
»

1

Vrouwen! 🙄

 

Van 3-8-2004, 09:33u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie