Een mislukte goede bedoeling

Op het net sinds 27-7-2004, 20:00 uur

De kinderen zijn vandaag de hele dag op stap met opa Ben en oma Erna. "Dan gaan wij uit eten," had ik mij zo bedacht.

Dus ging ik Erik ophalen uit Enschede. Net voorbij de UT zie ik de man van mijn vriendin aan de kant van de weg lopen. "Zou hij een lift willen, zal ik stoppen?" Heel snel besloot ik de auto aan de kant van de weg te zetten en te wachten tot hij langs zou lopen om hem aan te bieden om mee te rijden.

Langzaam kwam hij dichterbij. Ik zwaaide een keer, hij zwaaide terug. Het leek erop dat hij de straat zou gaan oversteken. Maar wat gebeurde er….stopte daar de auto van mijn vriendin en verdwenen de heer en mevrouw uit beeld. Daar stond ik dan met mijn goede bedoeling.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Ach jee, ik heb je helemaal niet gezien… 😳

 

Van 28-7-2004, 17:07u
 2 

En ik ook al niet!!!! Nou ja! 🙁

 

Van 28-7-2004, 23:41u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie