Catastrofe

Op het net sinds 26-7-2004, 19:07 uur

Een grote ramp heeft ons aquarium getroffen. Bijna alle vissen zijn dood. Gisteren hebben de jongens en ik het verschoond. Vandaag bleven er nog maar 8 vissen leven van de vele.

We zijn nu het aquarium opnieuw aan het schoonmaken. De vermoedelijke doodsoorzaak is dat ik een emmertje heb gebruikt waar een poos geleden agressief schoonmaakmiddel in heeft gezeten. Met dat emmertje heb ik water van de kraan naar het aqarium gesjouwd. Vissenhuiden zijn hier erg gevoelig voor.

Wat een ramp. Al die lieve visjes en mijn trots de babyguppies, dood. Hopelijk blijven deze 8 vissen wel in leven.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna.:

ik weet precies hoe dat voelt ,een van mijn 2 goudvissen is immers ook doodgegaan een tijdje geleden ik had ze al meer dan 8jaar en zelf aan een vis ga je je hechten, zielig hooor!Sterkte ermee ,en een goede raad, gebruik voor het schoonmaken van het aquarium voortaan alleen maar een en de zelfde schone emmmer.groetjes Erna.

 

Van 27-7-2004, 00:07u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie