Even lekker op de bank

Op het net sinds 24-7-2004, 23:33 uur

Even lekker op de bank liggen met een tijdschrift. Dat heb ik vanavond gedaan. Tot mijn rug zeer ging doen. Ik heb er vervolgens tien minuten over gedaan om van de bank te komen. Wat een klus is dat om zonder al te veel pijn van een bank te komen. Erik op zolder kon mij niet horen. Geen telefoon bij de hand. Daar lig je dan om je heen te kijken en je af te vragen hoe je dit zal aanpakken.

Uiteindelijk is het wel gelukt al weet ik niet meer hoe. Voorlopig ga ik niet meer even lekker op de bank liggen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

hebben schapen dat ook niet als ze op hun rug liggen?! 😆
je werkt vast te veel met wol! 😉

 

Van 25-7-2004, 20:52u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie