Grrrrrrrrr

Op het net sinds 20-7-2004, 11:41 uur

Denk je alles voor elkaar te hebben blijkt er een kink in het geboortekanaal te zitten.

Met de baby is alles goed, met mij ook. Maar vandaag bij de verloskundige kwam natuurlijk de geboorte ter sprake. Of alles klaarstond. Ja natuurlijk. Bed verhoogd? Nee, wel een extra matras. Anders ga ik bij hoge nood wel op de keukentafel liggen. De bevalling zelf wil ik dit keer weer op de baarkruk.

Baarkruk? De verloskundige die vandaag dienst heeft heeft geen baarkruk en wat zij van de afspraken wist is dat als het hoofdje te zien is het laatste gedeelte op bed moest.

Stil…..geen baarkruk? Ben even helemaal van slag. Ik ga er toch nog steeds van uit dat ik op de baarkruk beval net zoals bij de beide heren. Wat deze verloskundige wel voor mij kon doen is het bespreekbaar maken in de vergadering aankomende donderdag. Dan kan ik er volgende week als ik terug moet komen ernaar vragen.

Grrrr en nu? Ik voel me boos en erg opstandig. Voordat ik liggend ga bevallen moet er iets ernstig aan de hand zijn.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Willen ze dan dat je midden in de perswee├źn op het (verhoogde) bed gaat klimmen? Ze zijn niet wijs!

 

Van 21-7-2004, 08:42u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie