Voorlezen

Op het net sinds 19-7-2004, 15:50 uur

Zitten we heerlijk met z’n allen op de bank een boek te lezen over de kraamhulp. Moet ik telkens moeite doen om niet te gaan huilen.

Zwangersschapshormonen……..pffffff

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

nu ik dat zo lees over die kraamhulp komen bij mij weer herinneringen boven aan de kraamhulp die wij hadden bij de geboorte van Arjan .Dat was zo’n vreselijk mens, zoals ze deed tegen Arjan z’n broertje ,Erik dus ,die nog maar net 2 jaar was snauwen en grauwen dat was het enige dat ze kon ,en dan de kleren die ze hem aantrok niks paste bij elkaar ,en het ergste was die ik er ook nog niets van durfde te zeggen ,zo was ik toen, het was daardoor geen leuke kraamtijd, ik huilde veel vooral uit onmacht.Maar dat gebeurt tegenwoordig niet meer en jij bent mondig genoeg.
Ik wens je een hele lieve kraamhulp toe ook voor Erik en de jongens. groetjes Erna.

 

Van 19-7-2004, 19:39u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie