Laatste vakantiedag

Op het net sinds 18-7-2004, 22:22 uur

Vandaag op Erik zijn laatste vakantiedag hebben we zijn verjaardag gevierd. Leuk al die dierbare mensen om je heen. Minder leuk dat je niet ieder die aandacht kan geven dieĀ ik graag zou willen.

Nu het laatste stukje is het onrustig in mijn hoofd. Heel erg maar ik zou niet weten waar ons trouwboekje is. Erik moet hem wel meenemen bij het aangeven van ons kindje. Ik begin nu toch wel onrustig te worden, alles moet af. Vanaf vandaag mag het kindje thuis geboren worden. Bij Pjotr en Ocki had ik dat ook. Als alles klaarligt/staat dan is er rust (ookal is alles nog niet schoon). Maar ik ben nog steeds vanalles kwijt.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

Mijn schoonmoeder zei altijd dat je dan moest bidden tot de H.Antonius .het gaat zo:Heilige Antonius beste vrind zorg dat ik mijn ….in dit geval trouwboekje weer vind .Het is het proberen waard .Succes!groetjes Erna.

 

Van 19-7-2004, 13:05u
 2 

[1] Gelukkig kon Erik nog helder nadenken en hebben we het bewijs dat we bij elkaar horen weer terug.
Maar een goed gedichtje om te onthouden.

 

Van 19-7-2004, 14:49u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie