Bloemetjesgordijn

Op het net sinds 14-7-2004, 12:45 uur

Nieuwe piama’s kopen was vanochtend mijn doel. Met de leuke kleurtjes mode van tegenwoordig en die schattige streepjes en bonte bloemen dacht ik dat ik wel zou kunnen slagen.

Ik ben zo’n type dat eens in de 4 a 5 jaar een piama aanschaf. Pas als alle gaatjes in de oude piama niet meer gemaakt kunnen worden is het tijd voor een nieuwe. Dat is nu nog niet het geval maar ik wou er in het kraambed toch wel iets beter uitzien dan in mijn steeds weer opnieuw gemaakte piama.

Dus heel optimistisch de stad in. Leuke nachthemden heb ik wel gevonden. Alleen vind ik die niet praktisch in combinatie met borstvoeding. Leuke piama’s….ja maatje 152, daar pas ik echt niet in. Voor de rest zag ik veel bloemetjes. Van die  bloemen waar ik mijn oma in zou zien slapen. De jongere meiden van tegenwoordig dragen dus allemaal nachthemden? Of niets dat kan natuurlijk ook. Ik zie het al voor me met niets aan in bed je bezoek ontvangen.

Uiteindelijk drie piama’s gekocht. Over 1 ben ik tevreden, de andere kunnen ermee door (de komende 5 jaar).

Je kunt reageren of trackbacken.

6

 1 
Hadieopa:

Je had natuurlijk ook effen pyama’s kunnen kopen en de kinderen er een tekening op laten maken. Heb je in ieder geval iets unieks.

 

Van 14-7-2004, 23:00u
 2 

[1] Er waren zelfs geen effen te vinden 🙁 Ja eentje in een rare roze kleur.

 

Van 14-7-2004, 23:46u

Ik had helemaal geen pyama’s omdat ik altijd in mijn blote niks slaap. Dat leek me echter voor het ziekenhuis niet zo handig, dus heb ik speciaal voor Thomas’ geboorte twee schattige nachthempies gekocht met schattige schapies erop.
En inderdaad, je hebt helemaal gelijk: het is niet echt handig met borstvoeding, zo’n nachthemd. 😳

 

Van 15-7-2004, 12:46u
 4 
Hadieopa:

Jullie kunnen natuurlijk ook een T-shirt gebruiken in de maten XXL; alhoewel ik me nu bedenk dat 1 van jullie er niet in past.

 

Van 15-7-2004, 22:56u
 5 
Erna:

waar heb je gekeken naar pyama’s dan ?bij livera aan de wemenstaat hadden ze volgens mij zat effen . groetjes Erna.

 

Van 15-7-2004, 23:38u
 6 
marike:

Ik lig als ik al een piama aan heb in een heren piama (heb ik helemaal het postuur voor 🙄 ) Ik weet niet of jou dat past. In mijn kraambed van Sjoerd kreeg ik een korte broek piama wat wel lekker was met die hitte (het kan nog heet worden)

 

Van 16-7-2004, 21:36u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie