Vakantie

Op het net sinds 11-7-2004, 16:39 uur

Vanaf 2000 houden we een vakantiedagboekje bij. Hierin schrijven wat we elke dag gedaan hebben.Nu de heren wat ouder zijn komen de uitspraken/gesprekken er ook bij.Zo hadden we aan tafel een geprek met Pjotr over de wandeling die hij ’s middags met opa en oma zou gaan maken. Het gesprek over het schelpenstrand eindigde met:"daar liggen altijd hele hoge bergen schelpen, ik denk nog hoger dan de zee."

Papa:"heeft opa dat vertelt?"

Pjotr:"nee, maar dat denk ik zo."

<%image(20040711-de vonstklein.jpg|267|200|)%>

Maar niet alleen de kinderen zorgen voor grappige momenten. Erik had zich geschoren en had geen aftershave bij zich.Hij vroeg opa of hij dat bij zich had. Opa gaf de aftershave aan Erik, waarop hij verbaasd uitriep:" maar dat is deodorant!" Blijkt dus dat opa zonder dat hij het wist deodorant als aftershave gebruikte.

<%image(20040711-kijken naar de ondergaande zonklein.jpg|267|200|)%>

Zo al met al gaat de vakantie snel voorbij en met nog 4 weken te gaan en de rotzooi om mij heen bekijkend ga ik komende week eens kijken of ik last kan gaan krijgen van nesteldrang.

Je kunt reageren of trackbacken.

4

 1 
Harry Garrelds:

Ik vind deze aftershave zo lekker dat ik hem net zo doorgebruik als tevoren. Erik mist toch wel iets.
Opa Harry

 

Van 11-7-2004, 18:11u
 2 
Marike:

Hoi Marja (en de rest) nu al weer terug, nog wel wat mooi weer gehad??
Ik hoop dat het leuk was, op de foto’s ziet het er wel leuk uit(alleen mis ik jou Marja) groetjes Marike.

 

Van 11-7-2004, 20:22u

Heheh, als het maar lekker ruikt hรจ Opa? ๐Ÿ˜€
Ik hoop dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. En die nesteldrang? Hmmm, even je hormonen lief aankijken. ๐Ÿ˜‰

 

Van 11-7-2004, 20:30u
 4 
Erna:

Waar ik wel heel benieuwd naar ben is het volgende :doet Opa Harry z’n aftershave nu onder z’n oksels ?En transpireerd hij nooit in z’n gezicht?
groetjes Erna.

 

Van 11-7-2004, 23:32u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie