Niels

Op het net sinds 30-6-2004, 21:30 uur

De poster van Niels Holgersson is opgehangen. Marike heeft voor de kleine Niels gemaakt van vilt. De kleine schilderijtjes van Niels staan nog te wachten in de vensterbank om opgehangen te worden. Het thema van de kamer zal wel duidelijk zijn 🙂

Dit stukje kwam ik over Niels tegen op het internet:Het beeld van Niels op de gans is een speelse verschijning maar tegelijkertijd staat Niels model voor de mens die zich tracht los te maken van zijn gewoonten, vooral van de meningen over zichzelf waarbij hij zich klein maakt.

<%image(20040701-niels.jpg|267|200|)%>

Vanavond heerlijk in de schommelstoel zitten genieten van de kamer en het vooruitzicht dat er binnenkort een gezinslid bij komt, mij daarbij afvragend of de kleine met de betekenis van Niels te maken zal krijgen

<%image(20040701-schommelen1.jpg|150|200|)%>

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie