Babyshower

Op het net sinds 27-6-2004, 23:29 uur

Vanavond hebben we niet de baby gedouched (al mochten de dames wel de nieuwe douche bewonderen). We hebben heerlijk gezeten en gekletst over van alles en nog wat maar het merendeel ging toch,verrassing, over kinderen. De babykamer laten zien. En ik mocht raden welke babyfoto bij wie hoorde. Maar dat vond ik nog wel lastig hoor. Bij twee foto’s kon ik het zo zien, de andere was voor het grootste gedeelte gokwerk. Nu ligt er op tafel een lakentje te drogen waar iedereen wat op geschilderd heeft.

Ik wist niet wat te verwachten. Wel had ik wat gelezen op http://www.vanharte.nl/uk_baby_babyshower_spelletjes.htm

Babyluiers die geroken moesten worden, op zoiets had ik me voorbereid. Maar niks van dit alles en gewoon een heel gezellige avond samen.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

Ik vond het ook een heel gezellige avond. En ik ben blij dat ik geen poepluier van Thomas mee hoefde te nemen. 🙄

 

Van 28-6-2004, 12:09u
 2 
marike:

ik vond het ook heel gezellig en ben ook blij dat sanne geen poepluier van thomas heeft meegenomen, die taarten roken veel lekkerde! 😛 groetjes marike

 

Van 28-6-2004, 19:01u
 3 

ach, een poepluier meer of minder…..

 

Van 30-6-2004, 22:08u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie