Nog 7 weken

Op het net sinds 21-6-2004, 04:57 uur

Tot nu toe heb ik nog steeds volgehouden dat ik het nog goed te doen vind. Maar……eigenlijk denkt mijn lichaam daar anders over. Moeilijk om aan toe te geven. Ik heb op dit moment schoon genoeg van al die rotzooi en stof en het constant rekening met de bouwvakkers houden. Niet dat ze wat van mij willen maar je bent niet vrij om te gaan en staan waar je wilt. Of in mijn geval om te gaan liggen en even je ogen dicht te doen wanneer ik wil.

Ik wil het kamertje in orde maken. Die grote zak met kleine babykleertjes die we gekregen hebben uitpakken en in de kast gaan leggen. Ik wil zowaar schoonmaken, daar waar ik normaal een hekel aan heb. Ik wil rust en dat alles in orde is zodat ik de laatste weken echt rustig aan kan gaan doen en gaan genieten van de laatste keer die bewegingen in mijn buik voelen.

Ik wil vanalles behalve klagen. Dat heb ik dus bij deze niet gedaan. Laten we het er maar op houden dat ik even op een rij heb gezet waarom ik mij vandaag zo bedrukt voel.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
erna mollink:

LIEVE MARJA ,AL ZIE JE HET NU MISSCHIEN NIET MEER ZO ZITTEN,
JE ZULT ZIEN BINNENKORT IS ALLES KLAAR EN SPRING JE WEER VROLIJK ROND IN EEN GEDEEELTELIJK NIEUW HUIS .EN….WEET JE, IK BEN ER OOK NOG ,DUS,ALS IK WAT DOEN KAN VOOR JE ,ZEG HET !
VEEL LIEFS , ERNA.

 

Van 22-6-2004, 10:21u

Ai, (mogelijke) nesteldrang en bouwvakkers gaan niet samen.
Maareh, je mag best zo nu en dan klagen hoor. Er is hier in ieder geval iemand die ook zwanger is geweest en een beetje met je mee kan voelen. Ik wil best af en toe even voor klaagmuur spelen.

 

Van 22-6-2004, 10:38u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie