avondvierdaagse

Op het net sinds 17-6-2004, 17:25 uur

Vandaag de laatste avond van de avondvierdaagse ging Pjotr ook lopen. Samen met opa Harry. Terwijl mama nog rustig aan het eten was belde opa al dat ze er bijna waren. Papa in de stress, hij sprong meteen op de fiets. Oma Hennie, Ocki en mama erachteraan.

Daar stonden we dan met bloemen aan de kant. Pjotr trots en blij met de bloemen. Tegenwoordig kan je ook al na 1 avond lopen een medaille behalen. Pjotr wou het liefst nog met de medaille op zijn piama naar bed, maar dat leek ons toch niet zo’n goed idee.

<%image(20040617-trots.jpg|267|200|)%>

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Harry:

Pjotr,

Van harte gefeliciteerd. Wij zijn trots op jou.

Opa Harry en Oma Hennie

 

Van 18-6-2004, 03:51u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie